Fórmula 1

Segon triomf de Verstappen i segon doblet de Red Bull

Sergio Pérez ocupa la segona plaça i Charles Leclerc completa el podi

Max Verstappen i Red Bull també han dominat com han volgut el segon gran premi de la temporada, i el neerlandès ha aconseguit la segona victòria de l’any en el GP de l’Aràbia Saudita i l’escuderia austríaca ha fet el segon doblet amb la segona plaça de Sergio Pérez. Max Verstappen ha arribat als 100 podis i a les nou victòries consecutives comptant les últimes de l’any passat. Ha completat el podi Charles Leclerc (Ferrari), mentre que Fernando Alonso (Aston Martin) ha acabat cinquè

En la sisena vota Lance Stroll ha anat contra el mur i ha sortit el cotxe de seguretat. La majoria de pilots ho han aprofitat per entrar a canviar pneumàtics. No ho han fet Lando Norris i Lewis Hamilton, i això ha canviat una mica la cursa per darrera dels tot poderosos Red Bull, que han ocupat els dos primers llocs sense problemes. La lluita i l’interes s’ha centrat en els intents de Charles Leclerc per superar Lando Norris i d’Oscar Piastri per avançar Lewis Hamilton. El monegasc ho ha aconseguit en la volta 27 i s’ha situat tercer. Quan han canviat pneumàtics han perdut posicions, però no han pogut remuntar com esperaven i hn acabat vuitè i novè.

Carlos Sainz (Ferrari) no ha disputat el gran premi ja que el seu malestar i la febre del dijous, va ser diagnosticat com una apendicitis divendres i va ser operat d’urgència. El va substituir en la qualificació el jove pilot de 18 anys Ollie Bearman, que també ha fet la cursa i ha finalitzat en una extraordinària setena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)