MotoGP

Doblet català en l’esprint

MotoGP. Maverick Viñales suma el primer triomf amb Aprilia i Marc Márquez, segon, el primer podi amb Ducati en el GP de Portugal

Maverick Viñales i la seva Aprilia van aconseguir una impressionant victòria en la cursa a l’esprint del GP de Portugal, que va veure un doblet català amb Marc Márquez en un gran segon lloc. El rosinc, que va sortir des del segon lloc, va fer una cursa molt sòlida, des de l’inici va lluitar pel podi i va aconseguir el seu primer triomf amb Aprilia i el primer en la cursa curta de dissabte. A quatre voltes del final Francesco Bagnaia, que anava primer, va sortir de la pista, va baixar a la quarta plaça i Maverick Viñales es va situar primer. El rosinc va aguantar els atacs de Jorge Martín, el rei de les curses a l’esprint, i va guanyar.

Marc Márquez es va situar en els primers llocs gràcies a una bona sortida, ja que estava vuitè a la graella, es va mantenir al davant i en la darrera volta va superar Jorge Martín i va pujar a la segona plaça del podi, el primer amb una Ducati. Aleix Espargaró va ser vuitè, Àlex Márquez va acabar tretzè i Àlex Rins va caure en la segona volta.

En Moto2 Albert Arenas sortirà des de la sisena plaça de la graella, mentre que Jeremy Alcoba va ser desè i Xavier Artigas no va disputar la qualificació. Joel Esteban sortirà onzè en la cursa de Moto3.

MotoGP. La graella
1r. Enea Bastianini (Ducati) 1:37.706
2n. Maverick Viñales (Aprilia) a 0.082
3r. Jorge Martín (Ducati) a 0.106
4t. Francesco Bagnaia (Ducati) a 0.216
8è. Marc Márquez (Ducati) a 0.441
11è. Àlex Rins (Yamaha) a 0.796
12è. Àlex Márquez (Ducati) sense temps
13è. Aleix Espargaró (Aprilia) Q1 1:38.279
Cursa a l’esprint
1r. Maverick Viñales (Aprilia) 19:49.636
2n. Marc Márquez (Ducati) a 1.039
3r. Jorge Martín (Ducati) a 1.122
4t. Francesco Bagnaia (Ducati) a 4.155
5è. Jack Miller (KTM) a 4.329
8è. Aleix Espargaró (Aprilia) a 6.161
13è. Àlex Márquez (Ducati) a 11.458
Ret. Àlex Rins (Yamaha) 2 voltes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)