Superbikes

Bautista domina i guanya la segona cursa del GP de Catalunya

L’actual campió mundial ha sumat el primer triomf de la temporada

Álvaro Bautista (Ducati) ha aconseguit la seva primera victòria de la temporada en el mundial de superbike al dominar i guanyar la segona cursa del GP de Catalunya que s’ha disputat en el Circuit Barcelona-Catalunya. L’actual campió mundial s’ha situat líder a la sortida i només en les primeres voltes l’hi ha intentat plantar car el seu company d’equip Nicolo Bulega, que ha acabat segon. La tercera plaça ha estat per Toprak Razgatlioglu (BMW), el guanyador de la cursa de dissabte i de la la superpole race del matí. Xavier Vierge (Honda) ha finalitzat catorzè i Tito Rabat (Kawasaki) ha estat el quinzè.

En la superpole race del matí ha aconseguit la victòria Toprak Razgatlioglu al superar en l’últim revolt Álvaro Bautista, que al final ha acabat tercer perquè Andrea Iannone (Ducati) també l’ha passat. Hi ha hagut molta lluita i molts canvis en els primers llocs en les deu voltes de cursa. Xavi Vierge ha acabat quinze, i Tito Rabat ha ocupat la setzena plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)