Més motor

Prema anuncia el seu ingrés a l’IndyCar el 2025

L’equip italià, present a categories com la F2, F3 o F1 Academy, ingressa a la sèrie més important de monoplaces als EUA

Prema, una de les escuderies més importants en l’àmbit europeu, ha anunciat el seu ingrés a IndyCar a partir de la temporada 2025. L’equip italià, a més, serà motoritzat per Chevrolet en el seu nou inici a la categoria americana, sent la primera vegada que els de Vicenza ingressin a una categoria tan important a l’àmbit de monoplaces com és l’IndyCar.

Formada l’any 1983, Prema ha estat una escuderia que ha format a grans pilots que estan en la Fórmula 1, com Charles Leclerc, Pierre Gasly o Lance Stroll, a més de llegendes del món de les curses com Jacques Villeneuve. Actualment, es troben en una gran quantitat de categories al voltant del món: F2, F3, F1 Academy, F4 italiana (entre d’altres), el Mundial de Resistència...

Ara, amb una experiència de més de 20 anys, Prema arriba a la sèrie americana més important en categories de monoplaces. Per això, el màxim responsable de l’equip, René Rosin, destaca aquest moment per a la història d’aquesta escuderia.

“L’anunci d’avui marca un moment crucial en la història de Prema Racing. Fer el pas a les IndyCar Sèries i competir en les mundialment famoses 500 Milles d’Indianapolis és un somni fet realitat per a la nostra família i per a tots els que formen parts de la nostra empresa. El desig de lluitar per la victòria és el nostre motor, i la minuciositat del repte ens donarà més motivació per triomfar”, va dir Rosin.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)