Més motor

Belén García debuta a les European LeMans Series a Barcelona

La pilot de l’Ametlla del Vallés s’estrenarà aquest cap de setmana al Circuit amb l’equip DKR Engineering

Belen Garcia debutarà aquest cap de setmana a les European LeMans Sèries en el Circuit de Barcelona-Catalunya amb les 4 hores de Barcelona. La pilot de l’Ametlla del Vallès va fitxar per l’equip luxemburguès DKR Engineering a la categoria LMP3 a Montmeló. La catalana estarà acompanyada per l’estatunidenc Wyatt Brichacek i l’alemany Alexander Mattschull al volant del cotxe de l’escuderia centreeuropea, amb el dorsal 4.

Belen ve de fer una bona temporada a la LeMans Cup amb l’equip 360 Racing, on va compartir seient amb el britànic Mark Richard i el canadenc James Dayson amb el número 25. Al Circuit, la temporada passada, la barcelonina va signar una decent quinzena posició. A poc a poc, les actuacions de la pilot de L’Ametlla, junt amb el seu company d’equip, van ser millors.

Al final de la temporada 2023, Belen, al capdavant de l’equip anglès, va sumar tres Top-5 consecutius a l’Aragó, a Spa-Francorchamps, circuit mític en el món de les curses de resistència, i al circuit de Portimão. Amb aquests resultats, l’equip britànic va poder entrar entre els deu millors equips de la categoria LMP3.

A més de competir en el Circuit de Barcelona-Catalunya, Belen, com a part del calendari de les European LeMans Sèries, formarà part al circuit de Paul Ricard en les 4 hores de Le Castellet el 5 de maig, a l’Autòdrom Enzo e Dino Ferrari amb les 4 hores d’Imola el 7 de juny, al circuit de Spa el 25 d’agost, al 29 de setembre al circuit de Mugello i, per tancar la temporada, el 19 d’octubre pilotarà en el circuit de Portimão.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)