MotoGP

Maverick domina totalment l’esprint d’Austin, amb Marc en un gran segon lloc

El rosinc ha sumat la segona victòria seguida en les curses de dissabte

Maverick Viñales (Aprilia) ha dominat completament la cursa a l’esprint del GP de les Amèriques i ha aconseguit la segona victòria seguida en les curses de dissabte. El rosinc ha sortit des de la posició preferent i des del primer metre s’ha situat a davant i s’ha escapat dels rivals, arribant a meta amb més de 2 segons de marge. Darrera seu Marc Márquez (Ducati) ha aconseguit una gran segona posició. El cerverí, que sortia tercer, s’ha situat segon en la sortida i ha sabut defensar aquesta plaça dels atacs, primer de Pedro Acosta (KTM) –que ha acabat quart–, i després de Jorge Martín (Ducati), que ha completat el podi en el tercer lloc.

Aleix Espargaró (Aprilia) ha ocupat la cinquena plaça, mentre que Àlex Márquez (Ducati), no ha fet una bona cursa i ha sigut catorzè i Àlex Rins (Yamaha) ha acabat el setzè.

Arenas sortirà quart en Moto2

Albert Arenas (Kalex) ha fet una gran qualificació en Moto2, i després de superar la Q1 ha fet el quart millor temps en la Q2 a dues dècimes de la posició preferent que ha fet Aron Canet (Kalex). Jeremy Alcoba (Kalex) ha acabat tretzè a cinc dècimes, mentre que Xavier Artigas (Forward) s’ha quedat en la Q1 i sortirà 26è. En Moto3 Joel Esteban (CFMoto) ha passat de la Q1 a la Q2 i sortirà des de la 17a posició de la graella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)