MotoGP

Marc Márquez s’adapta a la pista mullada i fa la primera ‘pole’ amb una Ducati

El cerverí ha estat el millor en la qualificació del GP d’Espanya

Marc Márquez ha fet la primera posició preferent amb una Ducati, i ho ha fet en el GP d’Espanya sobre l’asfalt moll del circuit de Jerez, tot just en la quarta cursa del mundial de MotoGP del 2024. El cerverí ha fet una bona qualificació, però en dues ocasions ha hagut de fer una “salvada” per evitar una caiguda. Marc Márquez s’ha adaptat bé a la pista mullada, ja que havia plogut al matí, ha fet un temps d’1:46.773 i ha superat per dues dècimes Marco Bezzecchi (Ducati).

Àlex Márquez (Ducati) sortirà des de la sisena posició després de quedar-se a un segon del seu germà i company d’equip. Les Aprilia no s’han adaptat a la pista mullada, Maverick Viñales –que ahir va ser segon en els entrenaments en sec–, només ha fet l’onzè temps i Aleix Espargaró el dotzè. No han pogut superar la Q1 Dani Pedrosa (KTM), que competeix amb una invitació, i que sortirà des de la setzena plaça, i Àlex Rins (Yamaha) que ha acabat la qualificació en el lloc 25.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)