MotoGP

Marc Márquez és segon a Jerez després d’una gran lluita amb Bagnaia, primer

Àlex Márquez finalitza quart en el GP d’Espanya de MotoGP

Marc Márquez (Ducati) ha finalitzat en la segona posició del GP d’Espanya que s’ha disputat en el circuit de Jerez després d’una gran lluita en les últimes voltes amb Francesco Bagnaia (Ducati), que ha sumat la seva segona victòria de la temporada. El cerverí, que ha sortit des de la pole, sempre ha estat en el grup dels millors i en les primeres voltes s’ha situat quart. Per davant Jorge Martín (Ducati) ha liderat la cursa fins que ha caigut en la desena volta. A meitat de prova Marc Márquez ha atacat, i després de superar Marco Bezzecchi (Ducati) ha anat a buscar Francesco Bagnaia que liderava la cursa. A cinc voltes del final i durant dues voltes l’italià i el català s’han avançat tres o quatre vegades, i fins i tot s’han arribat a tocar. Finalment Francesco Bagnaia s’ha distanciat una mica i s’ha emportat la victòria.

Àlex Márquez (Ducati) ha fet una cursa sòlida i ha acabat en la quarta plaça, mentre que Maverick Viñales (Aprilia) ha acabat novè i Àlex Rins (Yamaha) en la tretzena plaça. Aleix Espargaró (Aprilia) ha completat un cap de setmana molt dolent i ha caigut en la novena volta. El granollerí també va caure en la cursa a l’esprint. Dani Pedrosa (Ducati), que ha competit amb una invitació i va ser tercer en la cursa a l’esprint de dissabte, només va estar tres voltes en pista en la cursa de gran premi i va anar per terra.

Cinquè lloc d’Arenas en Moto2

Albert Arenas (Kalex) ha aconseguit el millor resultat de la temporada en Moto2 al finalitzar en la cinquena posició. El gironí, que estava segon a la graella, ha baixat al cinquè lloc en la sortida i s’ha mantingut en aquesta plaça. Jeremy Alcoba (Kalex) ha acabat vuitè, mentre que Xavier Artigas (Forward) ha caigut en la primera volta, ha tornat a pujar la moto i ha acabat 21è. La victòria ha estat per Fermín Aldeguer (Boscoscuro) i el nord-americà Joe Robert, que ha acabat segon, és el nou líder de la categoria.

La gran cursa del debutant Joel Esteban (CFMoto) en Moto3 no ha tingut premi ja que ha caigut en l’últim revolt quan ocupava la cinquena posició. Des de la sortida s’ha situat en el grup dels millors, ha arribat a anar quart i després s’ha quedat una mica despenjat en el cinquè lloc. En les darreres voltes el grup que el seguia l’ha atrapat i ha anat per terra. La victòria ha estat pel neerlandès Collin Veijer (Husqvarna).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)