MotoGP

Impressionant segon lloc de Marc i gran tercera plaça de Maverick a Le Mans

El cerverí fa una gran sortida i remunta des de la 13a plaça. Martín suma la tercera victòria a l’esprint

Marc Márquez (Ducati) ha aconseguit una impressionant segona posició en la cursa a l’esprint en el GP de França en el circuit de Le Mans, després d’una espectacular sortida des de la tretzena posició. Maverick Viñales (Aprilia) ha finalitzat en un gran tercera plaça. La victòria ha estat per Jorge Martín (Ducati) que no ha deixat mai el primer lloc i ha sumat la tercera victòria en les curses de dissabte.

El cerverí ha protagonitzat una gran sortida i del tretzè lloc ha passat al sisè en els primers revolts i al final de la primera volta ja anava quart. Al seu davant Aleix Espargaró (Aprilia) ha estat sancionat amb dues long lap per avançar-se a la sortida i ha passat del tercer al sisè lloc al complir la sanció, per acabar cinquè. El vuit vegades campió mundial s’ha anat apropant poc a poc al segon, Marco Bezzecchi (Ducati), que ha caigut a quatre voltes del final. Maverick Viñales ha perdut alguns llocs en la sortida, però ha aguantat i ha completat el podi. Àlex Márquez (Ducati) ha acabat catorzè i Àlex Rins (Yamaha) ha caigut a meitat de cursa.

Arenas fa el quart temps en Moto2

Albert Arenas (Kalex) ha tornat a fer una bona qualificació en Moto2 i sortirà des de la quarta posició de la graella. El gironí ha marcat un temps d’1:35.377 i s’ha quedat a tres dècimes de la posició preferent que ha fet Aron Canet (Kalex), la tercera de la temporada. Jeremy Alcoba (Kalex) ha acabat catorzè i Xavier Artigas (Forward) el vint-i-vuitè.

En Moto3 Joel Esteban (CFMoto) no ha fet una bona qualificació i sortirà des de la dissetena posició de la graella. El pilot del Prat del Llobregat havia fet uns bons entrenaments, però en la Q2 s’ha quedat lluny dels seus registres. Ha acabat a més d’un segon del seu company d’equip, el colombià David Alonso, que ha aconseguit la tercera pole consecutiva (1:40.114).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.