MotoGP

Marc Márquez repeteix la remuntada i el segon lloc a Le Mans

Maverick Viñales acaba cinquè i Jorge Martín torna al més alt del podi en el GP de França

Marc Márquez (Ducati) ha repetit un actuació espectacular en la cursa de gran premi del GP de França en el circuit de Le Mans i ha tornat a ocupar la segona posició del podi. El cerverí ja va passar del tretzè lloc de la graella de sortida a la segona plaça en la cursa a l’esprint de dissabte i en la de diumenge ho ha tornat a fer, tot i que la gran remuntada ha estat més pausada. El vuit vegades campió mundial ja s’ha situat setè en les primeres voltes i a deu voltes del final ha arribat a la tercera plaça. A partir d’aquí ha iniciat la persecució de Jorge Martín (Ducati) i Francesco Bagnaia (Ducati) que estaven escapats, els ha atrapat i en l’última volta ha passat al doble campió mundial i ha acabat segon. Marc Márquez s’ha situat tercer en la general.

La victòria ha estat per Jorge Martín, la segona de la temporada, després d’anar per darrera de Francesco Bagnaia bona part de la cursa i situar-se primer a set voltes del final. Maverick Viñales (Aprilia) ha estat lluitant amb Marc Márquez pel quart lloc bona part de la prova, però al final ha cedit i ha acabat cinquè. El seu company d’equip Aleix Espargaró ha fet un bon inici , però ha acabat en la novena plaça, mentre que Àlex Márquez (Ducati) ha estat desè i Àlex Rins (Yamaha) ha ocupat la quinzena plaça.

Novè lloc d’Arenas en Moto2

En Moto2 Albert Arenas (Kalex) sortia des de la quarta posició de la graella, però no s’ha pogut mantenir en el grup de favorits i poc a poc ha anat perdent posicions fins finalitzar en la novena plaça. Jeremy Alcoba (Kalex) ha ocupat l’onzena posició i Xavier Artigas (Forward) ha caigut a sis voltes del final quan anava en el lloc 23. La victòria ha estat clara per Sergio Garcia (Boscoscuro) que és el nou líder del mundial.

Gran quart lloc de Joel Esteban en Moto3

El debutant Joel Esteban (CFMoto) ha aconseguit el seu millor resultat en Moto3 al finalitzar en una gran quarta posició. El pilot del Prat de Llobregat, que ha arribat al mundial aquesta temporada, ha fet una gran remuntada ja que ha sortit des de la setzena posició de la graella. Poc a poc ha anat superant rivals i ha estat en el grup dels millors en les últimes voltes. En els darrers revolts de la darrera volta ha superat Ivan Ortola (KTM) i ha entrat a meta en el quart lloc a poc més de quatre dècimes (0.476) del seu company d’equip el colombià David Alonso que ha aconseguit la seva tercera victòria de la temporada. Joel Esteban també ha fet la volta ràpida de la cursa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)