Fórmula 1

Presentat el Fórmula 1 Barcelona Fan Festival 2024

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha presentat avui a casa Amatller, cor del modernisme i epicentre del Passeig de Gràcia, el Formula 1 Barcelona Fan Festival 2024. El centre de la ciutat acollirà una sèrie d’activitats per celebrar l’arribada del Campionat del Món de Formula 1 FIA a Catalunya i per acostar la F1 a la ciutadania.

El Formula 1 Barcelona Fan Festival tindrà lloc del 15 al 22 de juny al centre de Barcelona, mentre que el gran premi 2024 se celebrarà del 21 al 23 al Circuit. El Fan Festival comptarà amb diverses propostes com el Formula 1 Barcelona Fan Village, situat a Plaça Catalunya. Allà es podran trobar monoplaces d’F1 exposats, rèpliques d’un box per dins, d’un podi i d’un trofeu, així com activitats de simulació de Pit Stop, botigues de marxandatge de productes oficials d’F1 i molt més. A Plaça Catalunya també s’instal·larà un escenari amb pantalla gegant amb entreteniment, activitats i des d’on es podrà seguir la sessió de classificació del Gran Premi en directe. També hi haurà concerts tots els dies a la nit.

D’altra banda, els fans podran gaudir del Formula 1 Live Barcelona, que arriba amb un autèntic plat fort: el Road Show. La tarda del 19 de juny els monoplaces d’F1 rodaran pels carrers de Barcelona en un show que promet ser memorable. A partir de les 18h, alguns dels pilots actuals d’F1 conduiran els seus cotxes pel Passeig de Gràcia i per davant d’edificis emblemàtics de la ciutat comtal. Una vegada acabi el Road Show, a l’escenari del Fan Village tindrà lloc el Fans Forum (de 19.30 a 21h), pel qual passaran pilots d’F1 i hi haurà entreteniment i música en directe.

La presentació del F1 Barcelona Fan Festival ha comptat amb la presència del Conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i President del Circuit de Barcelona-Catalunya, Roger Torrent, el Regidor d’Esports de Barcelona, David Escudé, el Secretari General d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i Conseller Delegat del Circuit de Barcelona-Catalunya, Oriol Sagrera, i la Cap de Curses i Desenvolupament de Mercat de la Formula 1, Kate Hodgkinson.

Roger Torrent: “Serà el millor gran premi”

Roger Torrent, Conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i President del Circuit de Barcelona-Catalunya: “El del 2024 serà el millor Gran Premi que s’hagi celebrat mai al Circuit de Barcelona-Catalunya. La ciutat de Barcelona viurà aquest any una proposta innovadora i extraordinària, amb la ciutadania com a protagonista clau en tots els esdeveniments que s’aniran produint. El Circuit, la ciutat de Barcelona i la Fórmula 1 conformen una història d’èxit imprescindible.”

L’Ajuntament de Barcelona ha intensificat al màxim la relació amb el Circuit. Volem acompanyar-lo en aquesta nova etapa que ara comença amb tota l’ambició i col·laboració possible. En aquest sentit, Barcelona és una de les millors ciutats del món per organitzar i acollir esdeveniments esportius i estarem al costat d’aquest projecte”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)