Motociclisme

Lorenzo marca el ritme

El líder del Moto GP té ganes de fer-ho bé a Montmeló i s'hi va posar des del primer dia. En els entrenaments d'ahir, Jorge Lorenzo va acabar molt satisfet després de fer el millor temps, i marcar un molt bon ritme de cursa. Álvaro Bautista va donar la sorpresa i es va esmunyir, amb la seva Honda del Team Gresini, entre les Yamaha. I és que la casa nipona va situar les seves quatre motos entre les set primeres. Crutchlow i Dovizioso, les dues privades, van quedar darrere de l'espanyol, però Bautista sembla tenir un millor ritme de cursa. Héctor Barberà va ser cinquè amb una bona volta, però el seu ritme és bastant més lent.

Els dos pilots de l'equip Repsol Honda, Dani Pedrosa i Casey Stoner, no van ser dels millors, però van acabar molt satisfets després d'aprofitar les dues tandes per provar coses amb vista a la cursa de diumenge.

Rossi torna a ser últim


L'última Ducati va tornar a ser la de Valentino Rossi. L'italià va quedar molt lluny del millor temps de Lorenzo, i va ser superat, de nou, pel seu company d'equip Nicky Hayden i per les dues Ducati privades. El nou vegades campió del món sembla que no està trobant, tampoc a Montmeló, les millors sensacions en pista seca.

Qui pot estar satisfet és Aleix Espargaró. A poc més d'un segon de Rossi, el granollerí va ser el més ràpid en la subcategoria CRT, just davant del seu company d'equip, el francès Randy de Puniet. Les diferències entre ells van ser molt minses –només 33 centèsimes–, però van allunyar-se gairebé un segon de Michele Pirro, de l'equip de Gresini. El ritme dels dos pilots d'Aspar, però, no va ser constant. El barceloní Ivan Silva va ser dinovè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)