Més motor

Laia Sanz haurà de pedalar per tornar a guanyar el mundial

Motor. Pas enrere de la catalana, tercera en la segona prova de l'enduro de Finlàndia. Jaume Betriu va obtenir el segon lloc en E3

Dissabte va ser segona i ahir va retrocedir una posició més. Penalitzada per un mal inici, Laia Sanz (KTM) va haver de remuntar i arriscar, però aquest cop no només no va poder atrapar Jane Daniels (Husqvarna), novament guanyadora i líder del mundial, sinó que també se li va colar Maria Franke (KTM). 24 i 14 segons, les diferències. En un campionat curt (quatre cites dobles), costarà refer-se.

En E3 va arribar l'alegria en forma del primer podi de l'any de Jaume Betriu (KTM), segon a 7.9 de Johnnt Aubert (Beta). Betriu és cinquè del campionat. En E1, nou cinquè lloc d'Ivan Cervantes (KTM), que manté la mateixa posició en la general. En E2, Oriol Mena (Honda) va ser vuitè, i en júnior, retirada de Josep Garcia i quart lloc per a Kirian Mirabet (Sherco).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)