Olimpisme

El governador d’Osaka demana cancel·lar part del relleu de torxa olímpica per la Covid-19

La prefectura augmentarà les mesures contra la pandèmia dilluns i durant un més, i la flama arribaria la ciutat el dia 14

El governador de la prefectura d’Osaka, Hirofumi Yoshimura, ha dit que el pas de el relleu de la torxa olímpica per la ciutat d’Osaka s’hauria de cancel·lar, ja que el territori es prepara per adoptar noves restriccions per un augment de contagis de la Covid-19.

El governador ha anunciat que a partir del 5 d’abril i durant un mes, s’adoptaran noves mesures per frenar la propagació de la malaltia per el territori. Les autoritats d’Osaka han alertat que la prefectura està en una quarta onada de la Covid-19 i dimecres es van registrar 599 nous contagis nous, per sobre dels 414 de Tòquio, que s’ha caracteritzat per ser la zona amb més incidència de país.

Hirofumi Yoshimura ha destacat el ràpid augment de casos a la ciutat d’Osaka i ha dit que: “s’ha de cancel·lar” el pas de la torxa olímpica per la ciutat, on està previst que arribi el 14 d’abril. Pel que fa a altres localitats de la prefectura, el governador d’Osaka ha dit que li agradaria que el relleu seguís endavant després d’adoptar més mesures per a la prevenció d’infeccions.

Les declaracions de Hirofumi Yoshimura s’han produït el mateix dia en què el Govern central del Japó ha donat el vistiplau perquè les prefectures d’Osaka, Hyogo i Miyagi adoptin mesures més estrictes contra la Covid-19 davant un augment de casos en aquests territoris.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)