Olimpisme

Tòquio 2020 mostra com seran les cerimònies d’entrega de medalles

S’ha fet la presentació quan només falten 50 dies per la inauguració dels Jocs Olímpics

Els organitzadors dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Tòquio 2020 han mostrat per primera vegada com serà l’atrezzo i la música que es faran servir en les cerimònies d’entrega de medalles. El podi, la safata de les medalles i els uniformes del personal que participarà en les cerimònies s’ha presentat en una acte celebrat a 50 dies de l’obertura dels Jocs, prevista pel 23 de juliol, i que s’ha fet a l’estadi Ariake Arena, seu de voleibol i bàsquet en cadira de rodes.

El podi ha estat dissenyat per Asao Tokoro, autor dels logotips dels Jocs. El pedestal està fet de plàstic reciclat i és la combinació de diversos cubs impresos en una impressora 3D. També s’han presentat la safata en el que transportaran les medalles i els uniformes del personal, que s’han inspirat en elements de la cultura japonesa. En les cerimònies d’entrega de medalles hi haurà un gran desplaçament tecnològic amb focus en moviment i imatges hologràfiques. En aquest acte de presentació també s’ha interpretat en directe de la peça musical que sonarà en les cerimònies de premis, i que estarà interpretat per l’Orquesta Sinfònica i el Cor Filarmònic de Tokio. L’obra ha estat composta per Naoki Sato.

Durant els Jocs de Tòquio hi hauran 339 cerimònies de lliurament de medalles olímpiques i 539 paralímpiques, ha explicat la presidenta de Tòquio 2020, Seiko Hashimoto. “Pels atletes que estaran en el podi i per l’audiència que ho estarà veient, crec que les cerimònies ens permetran donar-nos compte del valor de celebrar els Jocs, especialment en aquests moments que estem vivint” ha explicat Siko Hashimoto .

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)