Olimpisme

Bach reafirma que Tòquio és la ciutat “més ben preparada” pels Jocs

El president del Comitè Olímpic Internacional (COI), Thomas Bach, ha dit avui que Tòquio és “la ciutat més ben preparada” per acollir uns Jocs malgrat la pandèmia, a causa de la qual la cita esportiva es durà a terme entre restriccions inèdites. Bach s’ha pronunciat així durant una reunió amb responsables del comitè organitzador de Tòquio 2020 a la capital nipona, a deu dies de la inauguració dels Jocs. El president del COI ha afirmat que els amfitrions “han fet un treball fantàstic” que converteix Tòquio “en la ciutat més ben preparada per a la celebració d’uns Jocs”, durant l’inici de la trobada, oberta als mitjans de forma telemàtica. “Això és fins i tot més destacable tenint en compte les dificultats que travessem per la pandèmia, així que vostès poden estar molt orgullosos de la feina que han fet”, ha reblat Bach, que va arribar a Tòquio el passat dia 8 i va romandre tres dies en aïllament, a l’igual que hauran de fer altres participants arribats des de l’estranger. No obstant això, ha assegurant que hi ha “molta feina per fer” .

“La gent japonesa pot tenir confiança en que estem prenent totes les mesures possibles per fer que aquests Jocs siguin segurs. Tot això és en solidaritat amb el poble japonès”, va afirmar el màxim responsable de COI.

Per un altre costat, avui ha obert les portes amb discreció i sense la presència de mitjans de comunicació la Vila Olímpica de Tòquio per acollir els primers atletes que s’hi allotjaran.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)