Olimpisme

Els Jocs d’hivern de Pequín 2022 només vendran entrades a “espectadors designats”

No seran estrangers i el públic haurà de complir els requisits de les mesures de prevenció contra la pandèmia

El comitè organitzador dels Jocs Olímpics d’hivern de Pequín 2022 ha confirmat que no vendrà entrades a públic vingut de l’estranger i que només “espectadors designats” que compleixin els “requisits de les mesures de prevenció contra la pandèmia” podran presenciar les competicions, tal com va indicar el Comitè Olímpic Internacional (COI). La decisió del comitè es basa en “la protecció de la salut i la seguretat del personal i el públic” de la cita olímpica, ha explicat l’organisme en un comunicat. No s’han donat més detalls sobre qui seran aquest espectadors designats.

El setembre passat, els organitzadors ja van dir que no es vendrien entrades a espectadors vinguts de l’estranger, en línia amb l’estricta política de zero covid vigent al país asiàtic, que manté pràcticament tancades les fronteres a estrangers i exigeix una quarantena d’un mínim de 14 dies a qualsevol persona que aconsegueix entrar.

Els Jocs, que començaran el 4 de febrer, es disputaran sota estrictes mesures de prevenció contra la covid-19: els atletes, reporters i treballadors vinguts de l’exterior estaran en una “bombolla” aïllats de la població local durant tota la seva estada a la Xina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)