Editorial

L’EDITORIAL

La Covid-19 ataca el Barça

El maleït papu, la Covid-19, s’ha colat al palau Blaugrana i amenaça el totpoderós Barça. Tant se val que sigui l’equip de bàsquet, continua sent el club que blinda tantes activitats com pot dels seus equips, que restringeix l’entrada per protegir d’especulacions i insídies els seus equips i, pel mateix preu, té capada la capacitat d’anàlisi de la realitat que som capaços de fer els mitjans. Però, tot i la grandesa del club, els protocols estrictes i uns mitjans de categoria extra, el Barça no ha pogut tancar la porta a la Covid-19.

El Barça va comunicar els positius dissabte, la vigília del partit contra el Guipúscoa. Tant de bo tots els clubs fossin tan responsables com el blaugrana, perquè amb un partit imminent la temptació de mirar cap a una altra banda davant un parell de casos en el cos tècnic sempre hi serà entre els insensats. L’ànim consubstancial a l’esport empeny a desitjar que els tres afectats reconeguts –de moment– siguin asimptomàtics i puguin tornar a l’activitat com més aviat millor. El rendiment esportiu en dirà bé i l’episodi servirà perquè les conductes individuals extremin les precaucions. És una paradoxa que haver barrat l’accés al Palau Blaugrana als aficionats no hagi evitat que el Barça sigui un dels primers equips afectats per la pandèmia aquesta temporada 2020/21. Però el missatge a retenir per tot l’esport, professional o no, és que si Sarunas Jasikevicius s’ha pogut infectar, tothom hi està exposat i ha de prendre totes les mesures aconsellades i més per evitar-ho. I assumir que aquesta temporada tindrà un ensurt rere l’altre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)