Editorial

L’EDITORIAL

L’hora de saber fins on pot arribar el Barça

Queden hores perquè arrenqui l’eliminatòria més atractiva i morbosa de la Champions. El Barça-PSG. Atractiva, perquè es preveu un equilibri de forces insospitat quan es va fer el sorteig, tot just fa dos mesos. Morbosa, perquè Messi, l’indissimulat objecte de desig de Nasser Al-Khelaïfi per a la seva joguina futbolística, vestirà de blaugrana i s’hi deixarà la pell, més ara que sabem que Neymar i Di María no seran a les files dels de Pochettino.

L’expectativa competitiva del Barça ha millorat en les últimes setmanes, però queda la recança de la vivència d’equip amb limitacions que ha proporcionat quan s’ha enfrontat amb un rival del seu nivell o similar. Juventus, Madrid, Atlético han sortit airosos del duel contra el Barça i per als qui pensin que ja fa temps d’aquells partits convé recordar el 2-0 recent contra el Sevilla en la copa.

Aquesta eliminatòria contra els sevillistes i la que arrenca avui contra el PSG seran les que marcaran el llistó del Barça 2020/21. Si les supera, hi haurà motiu per apujar-lo a una alçada superior. Però està per demostrar. Amb el millor Messi de la temporada i el creixement de Pedri i De Jong per descarregar de responsabilitat jugadors marcats per circumstàncies desfavorables com Dembélé o Griezmann, es pot pensar en positiu si el rendiment defensiu acompanya. Arriba al rescat Piqué, que serà decisiu en els partits de tornada d’aquestes dues eliminatòries. La curiositat per veure què dona de si la parella de centrals que formaran el català i Araujo corre paral·lela al grau de fiabilitat que poden injectar a la defensa blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)