Editorial

L’EDITORIAL

El desconcertant comiat de Lluís Cortés

Lluís Cortés, l’entrenador que ha convertit en triplet una aposta decidida del Barça pel seu primer equip femení, ho deixa córrer. Els detalls del desenllaç els tenen el tècnic balaguerí i el club, però el fet és tan insòlit que admet una gran diversitat d’interpretacions que arrenquen amb la inoportunitat d’un anunci que ha ennegrit del tot la festiva última jornada d’una temporada memorable i no acabem de saber ben bé fins a quines conclusions ens poden conduir.

L’esport d’equip és una activitat secular. L’esport d’equip femení, no tant, però hi ha prou experiència com per assegurar que després de l’èxit més rutilant d’un grup, no té lògica un incendi com el que han protagonitzat l’entrenador del Barça i el seu vestidor. Per tant, per poder entrar en valoracions sobre els fets que han desembocat en aquest desenllaç, caldria conèixer aquests fets. Perquè si no hi trobem la lògica, és que s’escapen del que és habitual en les relacions entre professionals de l’esport.

Per tant, les preguntes lògiques –Ha plegat Cortés d’acord amb el club perquè deixi de bufar el vent i es pugui apagar l’incendi? Farà alguna cosa el Barça per recuperar el poder que sembla haver-li pres el vestidor? Es farà cau i net en la plantilla? Què vol dir Cortés quan diu que “no tenia la força suficient”?– i tantes altres queden sepultades sota el gran interrogant: què ha passat per arribar fins aquí? Mentre no hi hagi una explicació pública i sincera, i per no prendre mal, val més no donar ni treure la raó a ningú de manera categòrica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)