Editorial

L’EDITORIAL

La nova Champions femenina

Barça, Chelsea, PSG, Bayern de Munic, Olympique de Lió, Wolfsburg, Arsenal, Juventus, Real Madrid, Benfica... La lliga de campions femenina ha tancat les eliminatòries i els setze equips que lluitaran per la Champions en el nou format de fase de grups i eliminatòries ja estan pendents del sorteig que es farà dilluns per conèixer els seus rivals. Entre els classificats hi ha clubs històrics en el futbol femení, però molts més que tenen la seva gran història en el masculí i tot just acaben d’aterrar en el femení, on son uns nouvinguts. Una tònica que s’ha anat veient en les últimes temporades, en què el futbol femení ha anat creixent en importància mediàtica i els grans cubs, grans marques al capdavall, s’hi han anat afegint.

El Real Madrid és un dels equips que segueixen vius. El pla de Florentino Pérez d’arribar a l’elit el camí més curt continua. Va comprar una plaça primera edició espanyola (CD Tacón), després es va classificar per la Champions i ara ja és a la fase de grups. No hi ha dubte que, amb el Madrid en competició, la Champions serà més valorada a l’Estat espanyol per molts que tractaven l’èxit del Barça de la temporada passada amb certa condescendència. Allò de la “nova dimensió”, que deien a Madrid.

El Barça afrontarà la competició com un dels favorits, per ser el campió, per la seva trajectòria i per la plantilla que té. El Chelsea, el PSG, el Bayern -que amb el Barça estaran en el pot 1 en el sorteig-, l’Olympique de Lió, l’Arsenal, el Real Madrid? també aspiren a tot. En tot cas, la Champions afronta una temporada molt important, amb molts més partits d’aquells que n’anomenen “mediàtics” i que haurien de rellançar el futbol femení en un camí en el que ja no hi hauria d’haver marxa enrere.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)