Editorial

L’EDITORIAL

Torna la Champions al Camp Nou

La Champions ja és aquí. Demà al vespre el Barça rep el Bayern al Camp Nou en l’estrena d’una edició de la màxima competició continental de clubs en què els blaugrana no figuren entre els favorits, no només per endur-se el títol, sinó per arribar a les eliminatòries decisives. La trajectòria del Barça en la Champions des d’aquell llunyà estiu del 2015 quan va aixecar la copa a Berlín no ha estat precisament un exemple de competitivitat però sempre tenia el seu petit racó entre els aspirants. Aquest cop, si hem de ser realistes i tocar de peus a terra, no. La marxa de Messi ha debilitat l’equip, evidentment, i Koeman i els jugadors tenen molta feina a fer per tornar a ser un gran d’Europa. El grup de la Champions no és fàcil, però tampoc és impossible arribar a les eliminatòries. Tot està en mans de l’equip i demà afronta la primera prova de foc: un Bayern que ha començat mot bé la temporada i que par al culer és la gran bèstia negre amb el 2-8 de fa dues temporades en el record.

El Barça té avui la primera oportunitat de demostrar el que pot fer. A la lliga n’ha fet de fredes i de calentes, més de fredes que de calentes. El Bayern no és ni la Real, ni l’Athletic ni el Getafe i a l’equip de Koeman li caldrà tota la concentració per rendir al màxim. En absència de Messi, els culers s’encomanen a Memphis, però l’holandès tot sol no pot guanyar els partits, Més que mai és feina de tot l’equip i també del públic, que tornarà al Camp Nou en un partit de Champions un any i deu mesos després i que ha de recolzar l’equip en aquests temps complicats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)