Editorial

L’EDITORIAL

La fe de Xavi en Sergi Roberto

L’anunci de la renovació de Sergi Roberto, un dels primers moviments del Barça per a la temporada 2022/23, no és precisament una font d’il·lusió i trempera per a l’afició blaugrana. Discutit pel rendiment i fins i tot xiulat al Camp Nou, el reusenc continuarà una temporada més després de concretar un acord que havia perillat molt. Tot i que acabava contracte i malgrat que la voluntat del club seria fer una sacsejada profunda a la plantilla, el futbolista del planter, que ha passat més de mitja vida al club –des dels 14 anys, i en té 30–, s’hi queda.

No se li hauria de retreure gaire res, al futbolista, per aquest pas fet. Ha acceptat unes condicions molt inferiors a les que tenia –una reducció del sou del 60%– que li va proposar el club, qui sap si comptant que les refusaria. “Entre tots hem de continuar remant, ajudant, posant el nostre gra de sorra. Jo ja ho he fet”, argumenta el futbolista, just en un moment en què torna a prendre força la rebaixa salarial com una de les mesures per agafar aire. I ha fet cas a Xavi, que sempre l’ha defensat i ha estat clau en la seva continuïtat, perquè veu molt útil per al Barça un jugador que acumula dues temporades molt dures, castigat per les lesions. El tècnic se’n fa responsable, de la renovació de Sergi Roberto, perquè si no l’hagués defensada com ho ha fet, molt probablement el reusenc hauria hagut de buscar un altre equip. Entre que quedava lliure, que venia d’un rendiment molt pobre i que és dels més veterans del vestidor, la sortida fàcil per a un club que vol reconstruir la plantilla era no renovar-lo. Però si Xavi demana que continuï, té el seu sentit que el club li faci confiança. La fe de l’entrenador ha fet lloc a Sergi Roberto. Si serà peça clau o no, ja es veurà. Hi tindrà a veure, també, com queda una plantilla encara massa plena d’interrogants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)