Editorial

L’EDITORIAL

Cadena d’equivocacions a l’Espanyol

La visita del cuer, un Elx que arribava a l’RCDE Stadium amb només tres punts, tampoc va servir per curar els mals de l’Espanyol. Irregular i inestable, l’equip de Diego Martínez és incapaç de completar un partit rodó. Ha guanyat, suant molt, dos partits per la mínima, a San Mamés i a casa contra el Valladolid, i imatges com la que va oferir contra l’Elx només serveixen per alimentar la preocupació.

L’Espanyol arrossega dèficits des del sacsejat mercat d’estiu, amb episodis tan particulars com el de Raúl de Tomás. Amb l’aposta per Diego Martínez com a pal de paller d’un projecte amb revolució de baixes, l’equip va tancar el mercat coix perquè la direcció esportiva liderada per Domingo Catoira no se’n va sortir. Sense algunes peces concretes reivindicades per Diego Martínez, tocava fer equip amb el que hi havia. I lluny d’anar consolidant una proposta que carburés, l’equip ha anat afegint problemes, entrebancs i dubtes. A les equivocacions als despatxos, que han deixat mancances flagrants, l’han seguit errades encara més cridaneres a la gespa, amb badades dignes de resum de l’any. Sobretot a la porteria, un senyor maldecap des del dia que el club va decidir no renovar Diego López.

Els errors han costat punts, i els mals resultats han minvat la confiança. És una cadena, molt reconeguda en l’esport, que no hi ha manera de tallar. En mala dinàmica, les mancances es veuen més. L’equip troba a faltar talent, però com que no n’arribarà com a mínim fins al gener, el primer que ha de fer Diego Martínez és optimitzar els recursos i treure l’etiqueta d’equip vulnerable, inconstant i dubitatiu que té. L’Espanyol, que divendres visita el Mallorca abans de jugar contra l’Atlético i el Vila-real, necessita fer un pas endavant, d’una vegada per totes, si no vol convertir en dramàtica una aturada pel mundial que es farà llarga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)