Editorial

L’EDITORIAL

El futbol sala, també sense Champions

Com l’equip de futbol masculí, eliminat de la Champions a l’octubre, el de futbol sala també ha quedat fora de la màxima competició aviat, de manera imprevista i sobretot molt dolorosa. En la fase elit, el goal-average va barrar el pas del conjunt de Jesús Velasco a la final a quatre. És la primera vegada que l’equip blaugrana es queda sense accedir a la fase final de la competició, de la qual era vigent campió.

L’eliminació va arribar, paradoxalment, després d’una golejada contra el Pula, l’amfitrió en la fase elit (7-2). Li’n va faltar un, i de fet va tenir ocasions de sobres per aconseguir-ho, amb sis pals i un grapat d’aturades del porter del Pula, que va celebrar la derrota contundent tot i que no tenia res a fer-hi. La pífia blaugrana, però, venia del segon partit de la fase elit, contra l’Anderlecht. L’equip de Velasco dominava per 2-5 i va encaixar tres gols en els darrers set minuts, que el van condemnar a l’empat i a jugar-s’ho tot per diferència de gols. I això, tenint assumit que el conjunt belga era l’aspirant a treure-li el lloc a la fase final. Les badades es paguen, sobretot a Europa.

Campió les temporades 2019/20 i 2021/22 i subcampió la 2020/21, el Barça serà el gran absent en la fase final 2022/23. El cop és duríssim, amb l’afegit que el format de la competició deixa un buit de manera molt prematura. No s’ha arribat a desembre, i l’equip es queda sense el gran objectiu a l’horitzó. No es pot guanyar sempre, però un club amb el potencial del Barça ha d’aspirar a ser a la final a quatre. En futbol sala, i en les altres seccions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)