Opinió

Tot Girona deixaria la família per casar-se amb l’Oriol Romeu

En aquesta nit d’adoració absoluta a l’instint excels del Taty Castellanos, us vull explicar, estimats, que tinc família, una dona fantàstica i quatre fills encantadors, però també us haig de reconèixer que estic disposat a deixar-ho tot per casar-me amb l’Oriol Romeu, encara més, estic convençut que trobaria la comprensió de la meva esposa perquè si ella pogués també em deixaria per casar-se amb l’Oriol Romeu. Bé, siguem sincers, crec que tot Girona trencaria les seves famílies per casar-se amb l’Oriol Romeu, o sigui, tots els pares seríem feliços si les nostres filles o els nostres fills decidissin compartir la seva vida amb l’Oriol Romeu. Ras i curt, fotem fora els soldats de la plaça de la Independència i posem-hi l’Oriol Romeu atropellant Vinícius.

I sí, això d’avui d’en Taty és antològic, només superable a certes nits de barraques intentant fer un petó al cul del lleó de la plaça del mercat, però l’equilibri físic, tècnic, estètic, emocional i intel·lectual que porta l’Oriol en aquest equip és el propi d’un líder capaç de convertir en or el seu entorn. Definim, ordenem el cap, perquè amb tota emoció un ja no sap el que escriu. A veure, tu pots ser un tanc al camp capaç d’atropellar rivals, però llavors difícilment seràs un cirurgià amb la pilota als peus; tu pots ser capaç de trencar línies, però llavors et sol costar córrer cap enrere, i, evidentment, pots ser tàcticament excel·lent, però a vegades pots anar faltat d’instint. Ell ho té tot i, a més, té el llenguatge no verbal del lletraferit que en les estones lliures llegeix Quim Monzó i reflexiona sobre els textos de Chomsky. Posem-lo a fer classes a la UdG, sisplau, o que el bo d’en Lluc Salellas el proposi per tancar les llistes de Guanyem Girona.

En definitiva, la peça d’en Míchel a la banqueta és imprescindible per la comunió espiritual que hi ha ara mateix entre l’equip i la grada, però sense el braç executor de l’entrenador al camp, sense l’Oriol Romeu que hem posat a les nostres vides, els quatre gols del Taty no haurien estat possibles. Oriol, envia’m un privat, sisplau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)