Opinió

Brindis per un estiu etern

Què bé que es posa un clàssic quan el Barça guanya, de manera folgada, i a sobre el rival no ha estat capaç de fer cap gol. El partit de dissabte no valia per sumar punts ni estava en joc cap títol, però un enfrontament amb el Madrid mai podrà ser amistós perquè no hi cap nexe d’unió positiu entre les dues parts. Tant se val que fos un test de pretemporada, perquè si perdre contra l’Arsenal va deixar una certa sensació de malestar, la golejada contra els blancs va servir per fer que una nit d’estiu veient futbol a la fresca amb unes cerveses i unes pizzes encara tingués un gust millor.

No importa l’estació de l’any del moment, que veure Vinícius Jr. fallar un penal i aconseguir un hat-trick de xuts al pal és una sensació d’un goig tan gran que només pot ser superada per l’encert dels blaugrana. Tampoc mai és un mal moment per fer callar tota la premsa que, un cop més, donava els madridistes com a clars favorits mentre s’encarregava de fer sang de la curta i atzarosa gira que el Barça estava realitzant pels Estats Units fins aquell dia, amb una derrota i un partit suspès contra la Juve per falta d’efectius sans.

Els nord-americans s’estan acostumant a veure un Barça victoriós contra el Madrid. A Las Vegas l’any passat, Raphinha va fer l’únic gol del partit i els espectadors de Dallas han gaudit amb un 3-0 i la primera obra de Fermín López. Tant de bo el Barça continuï amb aquesta inspiració estiuenca durant la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)