Opinió

Una manera de viure

Un dels infinits regals de tenir molts germans és que alguns em llegeixen de tant en tant. D’altres, com la meva germana gran, ho fan amb delicadesa, opinen amb entusiasme i amb els seus comentaris engrescadors m’animen a escriure.

Me la vaig trobar de casualitat, un altre petit regal, a les portes de Montilivi. Crítica amb el futbol negoci actual, anava a veure el Girona. Se la veia radiant. L’experiència del directe la va captivar. Es va divertir, que és el que en essència anhelem quan mirem i practiquem esport. Ja vol repetir l’experiència. Jo la vaig burxar preguntant-li si era la primera vegada que anava l’estadi, però em va assegurar amb vehemència que no, tot recordant-me que havia anat a Tenerife l’any del primer ascens. Volia acaronar el cel des del Teide i un altre germà la va arrossegar fins a l’Heliodoro.

Sense treure l’entrellat de si ja havia trepitjat Montilivi alguna vegada, té ganes d’engrescar-se amb l’equip. I se’m sincerà: “M’agrada el Girona perquè m’uneix a vosaltres.” La clau de volta. Més enllà de l’emoció de cridar gol a l’últim segon, de guanyar i d’aixecar trofeus, l’esport és l’excusa per viure emocions, crear lligams, compartir temps, conèixer gent que esdevindrà amiga, establir enfervorides converses d’esmorzar de dilluns, incentivar trobades familiars per veure el partit o aprofitar els valors i les actituds del joc per acompanyar els fills pel món. L’esport com una manera de viure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)