Opinió

Més que un club

El Barça CBS i l’Spar Girona s’han de veure les cares en la penúltima jornada de la Lliga Femenina, el 14 d’abril. En lloc de ser al Juan Carlos Navarro, a Sant Feliu de Llobregat, serà al Palau Blaugrana, amb accés gratuït per als socis i sòcies del Barça, que poden obtenir cinc entrades més a meitat de preu –van de 6 a 12 euros–. L’anunci és del 8 de març i es volen superar els 4.550 espectadors contra el València del curs passat i els 4.657 d’aquest contra el Casademont, dos equips que formen part de clubs ACB i que han guanyat els últims títols FEB. No és el cas que ens ocupa, que calca el model de l’UB Barça, que amb dos títols de lliga desapareixia el 2007 en perdre el patrocini del club amb més socis, un dels quals era jo. L’Espanyol tampoc podia ser menys, i va ajudar l’Olesa a comprar la plaça vacant. On són ara?

El curs passat, les blaugrana van ser la revelació en el seu debut en la categoria eliminant l’Uni en la semifinal de la lliga catalana a Fontajau, on també precipitaven el final del pitjor curs gironí –cinquè com el 2010 i el 2011– eliminant-lo en els quarts. Després van perdre contra l’Avenida, contra la qual van caure també en els quarts de la copa i, dissabte, a Salamanca (67-52). El Santfeliuenc no volia renovar Isaac Fernández a l’estiu i tenia el relleu –Thibaut Petit, al Latas quan elimina l’Uni en la semifinal de l’Eurocopa el 2019–. Sense projecte, cinc jugadores van marxar a l’estiu i, a cinc jornades, a més de rebre l’Uni, el Gernika va al Baix Llobregat. A fora, València, Ferrol i Saragossa, amb el descens a un partit. L’anunci pel 8-M del 2025 quin serà? El de la creació d’una secció femenina?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)