Seleccions

Catalunya - Jamaica, el 30 de març, a Lleida

Selecció. La federació catalana de futbol anuncia un nou partit en dates FIFA

El dilluns 30 de març la selecció catalana de futbol jugarà contra la de Jamaica al Camp d’Esports de Lleida. Per segon any consecutiu, el combinat que entrena Gerard López disputarà un partit dins de la finestra de dates FIFA per a la disputa de compromisos internacionals. Serà, a més, la primera vegada que Catalunya jugarà a les comarques lleidatanes. La federació catalana no pot anunciar, de moment, l’horari del partit perquè espera la confirmació de la televisió que el transmetrà.

Jamaica, que es troba en el Top 50 del rànquing mundial FIFA, suma dues participacions a la Copa Amèrica, en les edicions de 2017 i 2015, i ha estat subcampiona de la Copa d’Or de la CONCACAF en dues ocasions. El combinat caribeny està entrenat per Theodoro Whitmore, i entre els seus futbolistes destaquen Leon Bailey, Adrian Mariappa, Demari Gray, Wes Morgan, Shamar Nicholson i Bobby Reid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)