Seleccions

Catalunya, d’estrena

Seleccions. La Federació Catalana de Futbol presenta les noves samarretes, amb canvi de marca esportiva inclòs, amb les quals les seleccions absolutes disputaran els pròxims partits

La selecció catalana estrenarà una nova samarreta i un nou pantaló en els compromisos que han de disputar les seves seleccions absolutes en els pròxims mesos. La federació va presentar el seu canvi de pell, que inclou també un nou proveïdor de marca esportiva (Adidas), que vestirà la federació i les seleccions els pròxims tres cursos.

D’aquesta manera, la selecció absoluta masculina portarà aquesta nova samarreta en el partit contra Jamaica. En aquest partit molt probablement hi serà el futbolista Pablo Maffeo, que ahir va ser a l’acte a la seu de la federació. El futbolista va afirmar que estava molt animat per al compromís: “Si entro en la convocatòria, hi aniré encantat a jugar i a vestir aquesta nova samarreta”, va indicar. La futbolista de l’Espanyol Cristina Baudet també va descriure l’orgull de ser seleccionada per Catalunya. “Vaig posar-me la samarreta de Catalunya per primer cop amb onze anys i el record encara és ben viu. És emocionant sortir al camp defensant els colors de Catalunya”. Miquel Feixas, de l’Industrias Santa Coloma; Cèlita Catà, del Penya Esplugues, i els internacionals de futbol platja, Llorenç Gómez i Laia Garcia, també van ser a la presentació.

PROTAGONISTES

Tant de bo pugui entrar a la llista definitiva contra Jamaica. Hi aniré encantat
Pablo Maffeo
jugador del girona
Viure des de dins l’experiència de vestir aquesta samarreta és un orgull
Cristina Baudet
jugadora de l’espanyol

Càritas, a la samarreta

La Federació Catalana de Futbol i Càritas Catalunya van signar un acord pel qual les seleccions catalanes absolutes masculines i femenines de futbol, futbol sala i futbol platja lluiran el logotip a la màniga de la samarreta. L’acord, signat ahir pel president de la FCF, Joan Soteras, i pel president de Càritas Catalunya, Francesc Roig, també inclou que l’ens federatiu impartirà xerrades i col·loquis formatius a persones en situació de risc amb les quals treballa Càritas, sobre l’educació en els valors de l’esport. “La federació i el futbol en particular sempre han d’estar al costat de les persones amb més necessitats”, va dir Joan Soteras. “Estem contents que el futbol català ajudi de manera activa a fer de la societat un lloc millor.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)