Seleccions

“Podríem jugar l’Eurocopa i mundials”

Gerard López. Seleccionador català

Després de la golejada el seleccionador Gerard López era, lògicament, feliç i va explicar en la roda de premsa: “Jamaica ha vingut amb una selecció jove per fer proves, però hem demostrat que tenim un gran equip. Veient el partit que hem fet avui i mirant els jugadors que no han pogut venir per diversos motius crec que tenim una selecció molt i molt competitiva que podria jugar contra qualsevol equip. Amb tots els jugadors disponibles, continuïtat i podent fer entrenaments estic segur que Catalunya és una selecció que podria estar jugant l’Eurocopa i mundials.”

Més enllà de la valoració esportiva del que va demostrar la selecció, Gerard López va ser un punt crític per no haver omplert Montilivi. “Feia tres anys que no jugàvem i sap greu que quan ho fem no s’ompli el camp, però ha estat tot dit i fet en un mes i ha faltat un punt de promoció del partit. Hi ha hagut el condicionant de les eleccions, també... tot suma”, va explicar el seleccionador, que també ha dit que no creu que sigui culpa de la data: “Tothom està una mica cansat de futbol a final de curs, però per mi és una molt bona data. Per Nadal i en aturades FIFA és complicat i ara tens més possibilitats que els clubs ens puguin cedir els jugadors.”

ELS VESTIDORS

Jugador per jugador hi ha molt de nivell i perquè no podem pensar en una selecció oficial
Sergi Gómez
central de la selecció
Hem fet un gran partit i ho trobàvem a faltar. Tenim un equip amb jugadors d’alt nivell
Marc Cucurella
Extrem de la selecció
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)