Seleccions

L’absoluta femenina jugarà contra Veneçuela al novembre

El president de la FCF Joan Soteras ha confirmat que es disputarà un segon duel del combinat femení aquesta temporada

La Federació Catalana de Futbol ha presentat la nova temporada aquest matí a la seu central i el president Joan Soteras ha aprofitat l’acte per confirmar que la selecció absoluta femenina jugarà dos partits aquesta temporada, ja que el curs passat no en va poder disputar cap per falta de dates i de possibles rivals. El primer partit de la selecció femenina serà d’aquí poc més d’un mes, a inicis de novembre, contra la selecció de Veneçuela –la data i el camp on es jugarà encara està pendent de confirmació–. “Ho hem pogut lligar fa poc i ara començarem a treballar en la seu, que ha de tenir uns quatre, cinc o sis mil espectadors”, ha explicat Soteras, que també ha confirmat que hi tornarà a haver un partit de la selecció absoluta masculina aquesta temporada.

L’últim partit que va jugar l’absoluta femenina va ser el 21 de gener del 2019 contra Xile (0-0) al municipal de l’Hospitalet

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)