Seleccions

Catalunya presenta dos equips de gran nivell per jugar la GoldenCat d’hoquei sobre patins

Catalunya presentarà dos equips molt potents a la GoldenCat, un torneig internacional de màxim nivell d’hoquei patins que reunirà cinc seleccions femenines i quatre seleccions masculines, que es jugarà a partir de dijous i fins diumenge a Olot i que serà l’acte central de la II Setmana Catalana de l’Esport. Jordi Camps, seleccionador català masculí i Josep Maria Barberà, seleccionador femení, han donat avui la llista de convocats en una roda de premsa que s’ha fet a l’espai Cràter de la sala Magma d’Olot. No poden disposar dels jugadors catalans que van al mundial però han configurat blocs de gran nivell atesa la gran quantitat de jugadors de qualitat que hi ha al país. L’equip femení el formen les porteres Mariona Surós (Igualada) i Helena Saldaña (Bigues i Riells) i les jugadores de pista Joana Comes, Nara López, Elisabeth Gurri i Ona Castellví (Manlleu); Berta Tarrida (Roller Matera), Carla Fontdeglòria (Palau), Paula Vilamala (Voltregà) i Patrícia Miret (Igualada Femení). L’equip masculí tindrà de porters a Martí Serra (Deportivo Liceo) i Guillem Raurell (Olot) i de jugadors de pista a Jordi Bargalló i Eloi Mitjans (Noia), Marc Julià (Reus), Martí Casas i Sergio Miras (Calafell), Joan Cañellas (Lleida), Marc Grau (Barça) i Roc Pujadas (Porto).

L’equip femení s’enfrontarà a Itàlia, França, Alemanya i Suïssa. Els rivals del conjunt masculí són França, Itàlia i Alemanya.

El dijous, la selecció femenina obrirà foc (19 h) contra Suïssa i l’equip masculí s’enfrontarà a la portent França dels germans Di Benedetto (21h), que prepara el mundial que s’ha de jugar a San Juan (Argentina) del 6 al 13 de novembre.

Jugaran una primera fase en format lligueta tots contra tots, de dijous a dissabte. Els dos primers classificats femenins i els dos primers masculins disputaran les finals diumenge al matí. Tots els partits de les seleccions catalanes es podran veure en directe per Esport3, i la resta per streaming a Esport Plus TV.

La competició s’emmarca en la II Setmana Catalana de l’Esport, que organitzen la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física (SGEAF). Aquesta setmana esportiva aglutinarà competicions de 35 esports diferents, amb participació de seleccions catalanes, que tindran lloc en 12 seus de les comarques de Girona, entre el 13 i el 23 d’octubre. També han estat presentats la VIII Trepitja Garrotxa Solidària –amb una ultra de 85 km, una trail de 53 km, i dues curses de de 23 i 13 km, els dies 22 i 23–i el partit de dards entre Catalunya i França.

La GoldenCat obrirà aquest gran esdeveniment de l’esport català, que té per objectiu fer visible internacionalment el seu potencial. Finalment, el dia 22 d’octubre tindrà lloc l’acte de clausura de la II Setmana Catalana de l’Esport a l’Auditori Sala Cambra de Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)