Seleccions

El Catalunya - Ucraïna, el 13 de maig a Fontajau

La selecció catalana femenina jugarà a Girona en el marc del Centenari del Bàsquet Català

Catalunya jugarà el dissabte 13 de maig contra Ucraïna a Fontajau (17 h), en el marc dels actes de celebració del centenari de la Federació Catalana. La selecció catalana absoluta no jugava des del maig de 2018, quan també a Fontajau va superar montenegro per 83-57. Les entrades es podran comprar des del lloc web basquetcatala.cat des de 5 euros.

“És una nova oportunitat i aposta del govern, com no podia ser d’una altre manera per estar al costat de la nostra selecció nacional i de la Federació Catalana de Basquet, tal com vàrem fer anteriorment amb la selecció de futbol. En el cas d’aquest partit de la selecció absoluta, possibilitarà de fer visible una vegada més l’esport femení a la ciutat i de mostrar la solidaritat del poble de Catalunya amb Ucraïna” ha dit el regidor d’Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran, en la presentació d’aquest matí, en la què el diputat d’Esports de la Diputació de Girona, Jordi Masquef, apuntava: “Girona és referent en esport femení i aquest partit es una mostra més d’aquest potencial que tenim, tant a les comarques gironines com a Catalunya”.

El president de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), Ferran Aril expressava la seva “emoció per poder celebrar aquest partit de la Selecció Catalana Femenina Absoluta després d’un llarg temps sense poder jugar un encontre d’aquestes característiques i, a més, en aquest any del Centenari”. “Volem que el partit sigui una festa del Bàsquet Català. També, per a nosaltres és molt bonic poder portar la Selecció d’Ucraïna, un país que està passant per un moment delicat, i que trobin en l’esport un motor d’alegria. Ens fa molta il·lusió tornar a Fontajau i volem agrair tant a l’Ajuntament de Girona com a la Diputació de Girona que ens hagin ajudat a fer possible l’esdeveniment, a les jugadores per la seva implicació, i al gran suport de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física” hi afegia.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)