Seleccions

El Catalunya-Mali del 8 de juny a Lleida, presentat

Lleida està d’enhorabona i és que el proper dijous 8 de juny a les 19h acollirà l’amistós entre Catalunya i Mali, el primer partit de la història de la selecció catalana que es jugarà a les Terres de Ponent. La seu serà el Camp d’Esports, estadi que ha estat escenari d’enfrontaments de primera divisió i ara també donarà pas a un compromís del conjunt dirigit actualment per Gerard López.

Així ho ha anunciat aquest matí el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, en un acte en la Paeria, en què ha estat acompanyat del paer en cap de la ciutat, Miquel Pueyo, a més d’altres personalitats de la política i l’esport, entre elles, l’ex-jugador del Barça, Bojan Krkic. “Estem de celebració perquè, per fi, podem jugar un partit de Catalunya aquí i és que el futbol català continua fent territori”, ha dit Soteras.

El partit servirà perquè Bojan Krkic doni l’adéu definitiu a la seva carrera com a futbolista professional, tal com va anunciar el dia del seu comiat en l’acte celebrat a l’Auditori 1899 del Camp Nou. “Visualitzava des de fa uns mesos quin volia que fos el meu darrer partit i em feia molta il·lusió fer-ho amb la samarreta catalana. M’estic preparant per arribar en les millors condicions i competir en un gran partit”, ha explicat el de Linyola. Krkic va vestir la senyera per primer cop l’any 2007 i és el segon màxim golejador de la selecció amb 7 dianes, per darrere de Sergio García, amb 8.

A partir d’avui mateix ja es poden comprar les entrades per a aquest matx a la pàgina web de la federació catalana de futbol. El preu de l’entrada per al públic en general és d’11 euros i dona dret a escollir la zona de l’estadi des d’on es vol veure el partit. Més endavant també es podran adquirir les entrades de forma presencial a les oficines del Camp d’Esports.

Lleida acull una nombrosa comunitat de ciutadans africans i malians que, si així ho desitgen, podran veure els jugadors del seu país i del seu continent en directe. L’enfrontament entre Catalunya i Mali obrirà la Setmana Catalana de l’Esport, que pretén donar més visibilitat a l’esport català a nivell mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)