Seleccions

Bojan: “Seria un plaer estar vinculat al Barça”

Selecció. Bojan Krkic, padrí de la presentació oficial del Catalunya-Mali, reitera la seva voluntat de tornar a unir el seu camí i el del Barça

Bojan Krkic i la selecció catalana estan a punt per al gran dia. Falta menys d’un mes per al Catalunya-Mali del 8 de juny al Camp d’Esports de Lleida (19 h, TV3). Serà el primer partit de la història de la selecció que es jugarà a les Terres de Ponent i l’últim de Bojan com a professional. El 23 de març el de Linyola va oficialitzar la seva retirada en un acte a l’Auditori 1899 del Camp Nou, però l’adeu definitiu serà el 8 de juny. “Pensava des de fa uns mesos quin volia que fos el meu darrer partit i em feia molta il·lusió que fos amb la samarreta catalana. M’estic preparant per arribar en les millors condicions i competir en un gran partit”, va explicar ahir en l’acte de presentació del Catalunya-Mali celebrat a la sala de plens de l’ajuntament de Lleida. Krkic va vestir la samarreta de la senyera per primer cop l’any 2007 i és el segon màxim golejador de la selecció amb set dianes, darrere de Sergio García (8).

Bojan mira cap a aquest partit amb la melancolia pròpia d’un adeu i mira cap al futur amb la il·lusió d’un perseguidor de somnis. El seu: tornar al Barça. “El Barça és casa meva. És la família que m’ha educat des dels nou anys, com a persona i esportista. Seria un plaer estar vinculat al club i poder estar al seu servei”, assegura. Per ara, res ferm, res acordat, però sí màxima predisposició. S’ha format per exercir com a director esportiu i alguns rumors el situen dins l’organigrama com un enllaç entre el primer equip i el futbol de base.

Des d’ahir ja es poden comprar les entrades per a aquest matx a la pàgina web de la FCF. El preu de l’entrada per al públic general és d’11 euros i dona dret a escollir la zona de l’estadi des d’on es vol veure el partit.

EL PROTAGONISTA

El Barça és casa meva. És la família que m’ha educat des dels nou anys. M’agradaria poder estar al servei del club
M’estic preparant per arribar en les millors condicions i competir en un gran partit com aquest
Bojan Krkic
Futbolista de LA SELECCIÓ
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)