Seleccions

Catalunya derrota Itàlia en el debut en la GoldenCat (3-0)

Catalunya ha començat la GoldenCat, competició emmarcada en la tercera Setmana Catalana de l’Esport, amb un triomf contra Itàlia per 3-0, tot i que havia de jugar inicialment contra Portugal. A darrera hora, però, es va canviar el rival i el format perquè l’equip portuguès no va arribar a temps per culpa dels vols i es jugarà en una lligueta entre les quatre seleccions i sense final ni partit per al tercer i el quart llocs.

La repetició de la final de la primera edició de la GoldenCat jugada a Olot ha estat un partit igualat. Comas ha disposat d’un penal (5’), però Caretta, la gran portera italiana del Liceo, ha evitat el gol. Tampoc no ha marcat de penal Solé a 1:55 del descans. Fontdeglòria, Vistós i Ambrós, a 49 segons del final, han pogut batre per fi Caretta.