Seleccions

Catalunya cau contra la potent Portugal en la GoldenCat (3-9)

Catalunya ha debutat amb una derrota clara contra la potent Portugal per 3-9 a Sant Hipòlit de Voltregà en la II GoldenCat, competició oficial i que forma part de la III Setmana Catalana de l’Esport.La qualitat i la major conjunció del conjunt de Renato Garrido, sobretot en contraatacs mortals, i la superioritat física d’un equip que prepara l’europeu, ha esmicolat a la defensa catalana.

Molt dinàmica d’entrada, la selecció catalana ha tingut la primera gran oportunitat en la bola aturada. Rafa Costa ha comès penal sobre Miras (6’). Xavi Costa l’ha llançat però Xano Edo ha rebutjat la bola. Gonçalo Alves, sol davant de Roca, aixecant i picant, ha avançat l’equip portuguès aprofitant una recuperació de Magalhães (0-1 en el 10’). Alves, que no ha marcat una directa per blava a Teixidó (14’), ha clavat el segon (0-2 en el 17’) al primer toc amb un xut de gran categoria assistit altre cop per Magalhães. El blaugrana João (0-3 en el 22’) ha arrodonit el domini portuguès. Telmo Pinto, aprofitant un servei de Souto en un contraatac, ha sentenciat el partit (0-4). Souto, amb una rematada gairebé d’esquenes, ha fet el 0-5 amb 17 minuts encara per davant. Costa ha animat al combinat català (1-5 ) però la qualitat lusitana s’ha imposat i Rodrigues i Costa, aprofitant el mal balanç defensiu local, han fet l’1-7. Llorca, perseverant, ha fet el segon gol dels de Jordi Camps i Josep Maria Barberà. Alves, altre cop en un contraatac mortífer, ha clavat el 2-8 (44’). Souto, de falta directa, ha establert el 2-9 (46’). Gerard Teixidó, també de falta directa, ha fet el tercer de la selecció (3-9 en el 36’).

Catalunya jugarà avui contra Itàlia (13 h) i davant de França (20.15 h) a la recerca del segon lloc de la lligueta per jugar la final. Portugal se les heurà amb Itàlia (18 h).

En el primer partit de la jornada, Itàlia ha derrotat França, la vigent subcampiona europea que no ha alineat a Roberto di Benedetto, una de les seves grans figures, per 1-2. El conjunt transalpí s’ha avançat amb un gol de la seva estrella Giulio Cocco en el primer temps de falta directa. Andrea Malagoli ha marcat el 0-2 en el segon temps i Anthony da Costa ha reduït diferències per part dels francesos (1-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)