Seleccions

Portugal compleix els pronòstics i venç Itàlia en la final de la GoldenCat (2-4)

La selecció portuguesa ha confirmat els pronòstics i ha guanyat avui la II GoldenCat derrotant Itàlia per 2-4 en la final a l’Oliveras de la Riva de Sant Hipòlit de Voltregà. Tots dos equips havien jugat dissabte en un partit intranscendent de la primera fase –ja estaven classificats per enfrontar-se en la final– amb triomf dels italians per 4-2. La capacitat de resolució del golejador portuguès Gonçalo Alves ha marcat la diferència amb 3 gols i una assistència en un duel trepidant en què la figura italiana Giulio Cocco també ha deixat la seva empremta. Tots dos equips es tornaran a trobar en la primera jornada de l’europeu el 17 de juliol a l’Ateneu de Sant Sadurní d’Anoia. Alves ha estat escollit MVP de la final i també ha estat el pitxitxi de la competició amb 7 gols.

L’equip lusità s’ha avançat amb dos gols de Gonçalo Alves (3’ i 18’), el segon de penal, però Davide Gavioli (22’) i Giulio Cocco (28’) han ressituat Itàlia en el partit. Alves, amb un cacau a un sol toc en una falta directa, ha marcat el 2-3 i el blaugrana João, assistit pel monstre Alves, ha sentenciat amb el 2-4 a 1:47 del final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)