Seleccions

Catalunya agrada

Hoquei sobre patins. La selecció venç França i acaba tercera la GoldenCat. Portugal supera Itàlia en la final

Catalunya 7 França 4

CATALUNYA:Roca, Miras, Costa, Salvadó i Panadero –inicial–; Galbas, Xaus, Llorca i Teixidó.FRANÇA:Chambel, Bruno di Benedetto, Da Costa, Savreux i Carlo di Benedetto –inicial–; Barengo, Herman i Gefflot.GOLS:1-0 (6’) Salvadó. 2-0 (12’) Costa. 2-1 (15’) Barengo. 3-1 (22’) Miras. 4-1 (26’) Xaus. 4-2 (31’) Carlo. 4-3 (31’) Carlo. 4-4 (36’) Carlo. 5-4 (42’) Galbas, de penal. 6-4 (44’) Galbas. 7-4 (49’) LlorcaÀRBITRES:I. González i A. López. Blaves a Miras, Bruno i Carlo.FALTES:13 de Catalunya i 12 de França.

La selecció catalana va celebrar a l’Oliveras de la Riva un triomf de prestigi contra França, la subcampiona d’Europa i bronze en el mundial, i va cloure la II GoldenCat en el tercer lloc (7-4). El partit va ser la repetició de la final de la primera edició, jugada a Olot i que es va acabar amb triomf català. De fet, tots dos conjunts s’havien enfrontat dissabte en la fase de grups amb triomf també del conjunt de Jordi Camps per 4-3. El torneig va aplegar moltes figures que disputaran l’europeu a Sant Sadurní d’Anoia. Tot i el 3-9 en contra de divendres contra la campiona, Portugal, la selecció, amb poc temps de preparació, surt reforçada.

Salvadó va clavar l’1-0 superant un defensa i va aguantar el porter amb serenitat i Costa va fer el 2-0 arrossegant la bola amb rapidesa en un inici idíl·lic. Barengo va reduir diferències desviant un tret exterior de Da Costa (2-1). L’equip català va abaixar la seva intensitat en el tram final del primer temps i Jordi Camps va demanar temps mort. Miras va trobar el passadís a 2:46 del descans superant diversos rivals i aixecant i picant amb mestria (3-1) i Xaus, en el segon temps, va aprofitar una passada interior de Llorca (4-1).

Res, però, no estava decidit. En menys d’un minut, França va fer dos gols –Carlo de falta directa i ell mateix amb un tret exterior– i va empatar en un contraatac de manual amb assistència de Bruno al seu germà Carlo (4-4). En un moment crític, Galbas va provocar un penal i ell mateix el va transformar, el que va apaivagar l’efervescència francesa (5-4). El santcugatenc, peça fonamental al Trissino aquest curs, va fer també el 6-4 i va aclarir el futur català en el partit. Chambel va endevinar la intenció de Xaus i també va malbaratar l’acció a Teixidó en una nova directa–0/2 en directes i 1/3 en penals per als catalans, i 1/2 en directes i 0/1 en penals per França– i Llorca va arrodonir la festa amb el setè.

Patrocini

Gonçalo Alves marca la diferència

Portugal va derrotar Itàlia (2-4) i va guanyar la II GoldenCat. Gonçalo Alves va marcar la diferència amb 3 gols i una assistència. Tots dos equips s’enfrontaran en la primera jornada de l’europeu, el 17 de juliol a Sant Sadurní d’Anoia. Alves va ser designat MVP de la final i és el pitxitxi de la competició amb 7 gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)