Seleccions

Catalunya-Paraguai, el dia 6 d’abril

Selecció. L’absoluta femenina tornarà cinc anys després, en un partit que significarà el debut de Xavi Llorens a la banqueta

Cinc anys i una pandèmia després, la selecció catalana absoluta femenina tornarà, per fi, a escena. Serà el mes d’abril, amb data i rival ja confirmats. Catalunya s’enfrontarà a Paraguai el dissabte dia 6, coincidint amb data FIFA. El combinat català femení no juga un partit des del 21 de gener del 2019. Va ser l’amistós contra Xile jugat al camp municipal de l’Hospitalet del Llobregat davant 2.560 espectadors, un aforament total prou destacable tenint en compte els condicionants, ja que el partit va jugar-se en un dilluns laborable, en ple mes de gener i amb baixes importants en la convocatòria de Natàlia Arroyo. La selecció catalana va guanyar aquell partit en la tanda de penals per 4-2, després d’empatar 0-0 al final del temps reglamentari.

Aquest Catalunya-Paraguai significarà el debut a la banqueta de l’exentrenador del FC Barcelona, Xavi Llorens, que agafa el relleu d’Arroyo. Paraguai és un rival de renom, ja que ha participat en la copa Amèrica femenina en set edicions i ha estat semifinalista dues vegades.

La seu del partit encara no està decidida. Ara la FCF obrirà el procediment públic per designar la seu del duel, adreçat a totes aquelles ciutats catalanes que desitgin que s’hi jugui el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)