Seleccions

Definida la convocatòria pel Catalunya-Paraguai

Xav Llorens ha donat aquest migdia la llista de 20 futbolistes que jugarà diumenge al municipal de Palamós-Costa Brava (12h)

Diumenge la selecció absoluta tornarà a jugar un partit internacional. Serà contra Paraguai al municipal de Palamós-Costa Brava (12h) i aquest migda el seleccionador Xavi Llorens ha donat la llista de convocades, que com ha reconegut el tècnic està molt condicionada per les jugadores que estan convocades amb la selecció espanyola i per les futbolistes que no han tingut el permís dels seus clubs per jugar amb Catalunya. “La llista l’he tancat fa mitja hora, amb això està tot dit. Hi ha situacions físiques de jugadores i clubs que s’estan jugant coses importants i s’ha valorat tot. Hi ha moltes jugadores que podien donar el mateix nivell i això és una de les millors coses que té el futbol català. Les que venen, venen amb ganes i alegra. Per mi això és suficient. Després ja veurem com anirà el partit. Les expectatives són bones, però juguem contra una selecció competitiva que ve de jugar quatre partits importants. No podem demanar coses impossibles. Nosaltres farem un entrenament dissabte a la tarda perquè les jugadores es coneguin entre elles, perquè moltes serà la primera vegada que conviuran juntes. Per qualitat ho farem bé, segur”, ha dit Xavi Llorens.

La convocatòria és la següent: Esther Sullastres (Sevilla), Gemma Font (Barça), Marta Torrejón (Barça), Débora García (Sevilla), Eva Llamas (Sevilla), Berta Bou (Llevant les Planes), Emma Ramírez (Real Sociedad), Meritxell Martorell (AEM), Leila Ouahabi (Manchester City), Paola Soldevila (Vila-real), Zaira Flores (Eibar), Vicky Losada (Brighton), Maria Llompart (Vila-real), Queralt Torradeflot (Europa), Cristina Baudet (Llevant les Planes), Laura Martínez (Llevant les Planes), Fatou Kanteh (Vila-real), Arola Aparicio (Sevilla), Irinia Uribe (Llevant les Planes) i Judit Pablos (Espanyol).

“Les jugadores que venen estan molt il·lusionades i estic segur que competirem. Són dates complicades perquè les seleccions espanyoles sub 20, sub 23 i absoluta ens agafa moltes jugadores catalanes, però el primer dia ja vag dir que tenim més de 160 jugadores de molt nivell i hem triat a les 20 que creiem que en aquest moment ens aportaran el que volem, que és visibilitzar que el futbol femení català està en un gran moment i encara pot créixer molt amb aquestes jugadores”, ha insistit Xavi Llorens. En l’acte d’aquest migdia també s’ha presentat el cos tècnic que acompanyarà al seleccionador Xavi Llorens, que el formaran Marta Cubí, com a segona entrenadora, Anna Ponce i Jaume Comellas com a entrenadors assistents, Meritxell Puig, com a preparadora física, Manel Ribero com a entrenador de porters i Jonatan Ruiz, com a analista.

Les entrades per veure el Catalunya-Paraguai de diumenge tenen un preu de 3 euros i tots els beneficis aniran destinats a la Fundacó Oncolliga Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)