Seleccions

Almendros dóna la llista

Copa Regions UEFA. El tècnic de la selecció catalana amateur va fer pública ahir la convocatòria dels 18 futbolistes que viatjaran a la Vila Joiosa a partir del 9 de desembre

Abans del partit entre Catalunya i Tunísia del pròxim 30 de desembre a Montjuïc, i per anar fent boca, la selecció catalana amateur, formada exclusivament per jugadors de tercera divisió, jugarà la Copa Regions UEFA.

Després de les diverses proves d'aquestes últimes setmanes en què el combinat català ha arribat a jugar tres amistosos (victòria contra el Sant Andreu i empats contra el Badalona i l'Espanyol B), ahir el seleccionador Toni Almendros va donar a conèixer la llista oficial dels 18 futbolistes que viatjaran a la Vila Joiosa (Alacant) per disputar la primera fase del campionat d'Espanya del 9 a l'11 de desembre. L'equip que més jugadors aporta és el Prat d'Agustín Vacas, amb quatre futbolistes, seguit del Terrassa de Miquel Olmo i l'Europa de Pedro Dólera, tots dos amb tres. Ramon Rovira, Álex Cano i Iván Álvarez precisament, els tres futbolistes del conjunt escapulat, s'incorporaran al grup més tard que els seus companys i es perdran l'última sessió d'entrenament prevista per al 8 de desembre a les 10.30 h al camp del Cornellà, perquè aquell mateix dia l'Europa juga contra el Masnou els 45 minuts que falten del partit de la jornada catorze suspès al descans per la pluja, amb 0-0.

Porters
Toni Texeira
(Prat)
Adrià Fradera
(Gavà)
Defenses
Valentín Merchan
(Cornellà)
Óscar Sierra
(Prat)
David Cárdenas
(Santboià)
Dani Erencia
(Terrassa)
Migcampistes
Iván Álvarez
(Europa)
Gerard Puigoriol
(Manlleu)
Àlex Granell
(Olot)
Javi Heredia
(Santboià)
Àlex Cano
(Europa)
Extrems
Ramon Rovira
(Europa)
Charly Ruiz
(Prat)
Ferran Vila
(Prat)
Carles Montoro
(Rubí)
David López
(Terrassa)
Davanters
Enric Gallego
(Cornellà)
Carlos Martínez
(Terrassa) (*) 18 jugadors convocats.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)