2a divisió FEF

Els reis de la rendibilitat

2a divisió B. El Prat, que només ha marcat quatre gols en la lliga però ha aconseguit sumar 13 punts, és l'equip dels quatre grups que més suc treu de cada diana que fa

En el retorn a segona B, el Prat està celebrant molts pocs gols però, en canvi, té un grapat d'alegries. El conjunt que entrena Pedro Dólera, amb la solidesa defensiva com a arma principal, tan sols ha marcat quatre dianes en les nou jornades que ha disputat fins ara, però ha tret més rendibilitat que ningú d'aquest encert, ja que ha sumat 13 punts. Vaja, que cada cop que l'afició potablava festeja un gol, el seu equip aconsegueix 3,25 punts. Aquesta és, de llarg, la millor ràtio dels quatre grups de segona B.

El tècnic del Prat, amb tot, no podria estar més satisfet amb el rendiment dels seus homes. “L'equip està treballant molt bé, sap a què juga i sabem tancar les coses”, va afirmar Dólera després de l'última victòria contra l'Atlètic Saguntí, en què els seus van guanyar 1-0, el resultat que han aconseguit els tres cops que s'han imposat.

Però per marcar tan poc i sumar tant, és necessari construir una muralla entorn de la teva porteria. És el cas del Prat. “Hem tancat sis dels nou partits amb la porteria a zero i això, a segona B, és remarcable... Amb un parell de gols més a favor, estaríem tocant el play-off”, reflexiona el tècnic, que té el seu equip a només tres punts del quart. Això sí, Dólera no vol fer volar coloms: “Només pensem a eludir el descens, aquest és l'objectiu, i el que vingui després serà un premi.”

Més enllà de la solidesa defensiva, també és determinant el rendiment que té el Prat quan juga a casa, on ha encadenat 33 partits sense perdre. Totes les victòries que els del Baix Llobregat han aconseguit aquesta temporada han estat al Sagnier, on han sumat 11 punts de 15 possibles. A camp contrari, en canvi, els números que tenen són més discrets: 2 punts de 12.

L'INICI DEL PRAT EN XIFRES

3,25
punts per gol
ha sumat el Prat; l'equip que més se li acosta és el Lealtad, del grup primer (2,75).
6
partits sense encaixar
cap gol ha aconseguit acabar el Prat, que en total ha rebut sis dianes.
1-0
És el resultat
que hi ha hagut en les tres victòries del conjunt potablava. Totes al Sagnier.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)