Més futbol

Rocha, nomenat nou president de la FEF

FEF. L’extremeny agafa les regnes de la federació, amb la FIFA i la UEFA expectant i vigilant cada moviment

Pedro Rocha és des d’ahir, i a tots els efectes, el nou president de la Federació Espanyola de Futbol, tal com va acordar la comissió electoral. La seva ha estat l’única candidatura. Rocha va presentar un total de 107 avals i ha rebut el suport de la majoria dels membres de l’assemblea. La setmana que ve, previsiblement dilluns, formarà la nova junta directiva i immediatament després convocarà les futures eleccions. Amb les dates que hi ha damunt de la taula, el més probable és que el 10 de setembre s’obri el procés electoral perquè es presentin els candidats i el dia 23 del mateix mes es votarà el nou president. A banda, ara s’encetarà un nou procés per formar la denominada comissió de supervisió, normalització i representació, que acompanyarà el màxim mandatari fins a la tardor vinent. Aquesta nova figura tindrà com a funció supervisar la FEF.

Més enllà de la seva proclamació, Rocha continua pendent del CSD i d’una possible suspensió, ja que continua sent investigat dins la trama de la federació en el cas Brody, després que el TAD hagi admès a tràmit la denúncia presentada per Miguel Galán, president del Centro Nacional de Entrenadores de Fútbol (Cenafe), contra Pedro Rocha i la comissió gestora. En les properes hores s’espera que la UEFA i la FIFA enviïn una carta al secretari d’estat per a l’Esport, José Manuel Rodríguez Uribes, perquè no interfereixi en el procés i respecti el càrrec de Pedro Rocha fins a les properes eleccions, que tindran lloc al mes de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)