Esports

2a DIVISIÓ A. GIRONA

Patrimoni del Girona

L'entrenador, que ha crescut en paral·lel amb el club, encetarà la quarta temporada a Montilivi

L'estiu del 2007, i tot just després de l'ascens a segona B, el Girona va haver de moure peça perquè Ricardo Rodríguez se'n va anar al Màlaga. El club es va decidir per Raül Agné, un tècnic jove que havia anat progressant a Peralada i a Palamós. Va ser a Montilivi, però, on el de Mequinensa va créixer i va fer créixer l'equip i el club. El Girona, ja amb maldecaps econòmics, es va passejar per segona B i va obtenir un històric ascens a segona A, categoria que no havia trepitjat durant mig segle. L'èxit va tenir el segell innegable d'Agné, que va dotar l'equip de caràcter, disciplina i empenta. En l'estrena a segona A, i amb un equip carregat de jugadors que també hi debutaven, el tècnic va encarrilar la permanència gràcies a una gran primera volta, sobretot a casa. La junta de Gusó, però, se'n va cansar i el va acomiadar després d'encadenar cinc derrotes.

El treball del tècnic va ser valorat a l'Estat i el Recreativo el va contractar a mitja temporada 2009/10, com a relleu de Javi López. A final de curs, Agné va decidir tornar cap a casa, tot i que li havien ofert la renovació. Va tornar a ser l'aposta del Girona un cop va canviar de propietari i, després d'acabar avui la primera campanya completa a segona A –en què, per moments, el club va somiar en el play-off–, està preparat per encetar el quart curs a Montilivi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)