Barça

futbol

barça

Messi busca allargar la seva ratxa a vuit partits

Moment dolç. L'argentí encadena set partits oficials veient porteria [des del 6 de desembre] i avui a Anoeta buscarà acostar-se al seu rècord de deu partits seguits del curs 2012/13

Leo Messi torna a Anoeta. A Sant Sebastià, com en tots els estadis del futbol espanyol, saben perfectament com se les gasta l'astre argentí. Contra Las Palmas, dissabte passat, va afegir el conjunt canari a la seva extensa llista de víctimes [ja són 35 els equips de primera divisió contra els quals ja ha marcat] i avui contra la Real Sociedad vol continuar amb la seva particular ratxa golejadora. Set partits oficials encadena ja Messi veient porteria, vuit comptabilitzant també l'amistós contra l'Al-Ahli. Al marge de la costellada a Doha, Messi ha marcat contra Las Palmas, el Vila-real, l'Espanyol i l'Osasuna (2) en la lliga, contra el Gladbach en la Champions i en els dos partits de l'eliminatòria de copa contra l'Athletic. Contra el Real Madrid, en el clàssic, és l'únic partit en què el dorsal 10 del Barça es va quedar en blanc en l'últim mes i mig. Just abans havia marcat a Anoeta en l'empat a un que el Barça va sumar allà el 27 de novembre.

Messi ha marcat 11 gols contra la Real. Sap què és marcar a Rulli, sap que és marcar a Sant Sebastià i sap què és fer-ho a més en partit de copa. Tres gols ha marcat l'argentí a Anoeta en la lliga i un altre en el torneig del KO. Va ser la temporada 2013/14, amb Tata Martino a la banqueta, en aquelles semifinals de la copa en què el Barça va guanyar en l'anada al Camp Nou 2-0 amb gols de Sergio Busquets i Zubikarai en pròpia porteria i va empatar en la tornada a Sant Sebastià 1-1 amb gol de Messi i Griezmann per a la Real.

CONTRA LA REAL

Suma 11 gols contra els bascos. A la copa, ja va marcar a Anoeta en semis el 2014
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)