Barça

Vitor Roque escoltarà ofertes

Mercat. El brasiler, convençut de les seves aptituds, tenia clara la continuïtat si Xavi marxava perquè es veia amb coratge de convèncer el nou entrenador, però ara veuria bé una sortida. Hi ha clubs que ja haurien preguntat pel jugador

Vitor Roque es va convertir el mes de gener passat en el vint-i-dosè fitxatge del Barça en el mercat d’hivern des de l’arribada d’Amunike el 1997. Tota aquella alegria amb la qual va aterrar el Tigrinho a Barcelona ara fa quatre mesos s’ha esfumat. Són dies difícils per a l’exjugador del Clube Athlético Paranaense. La seva delicada situació al Barça farà que escolti ofertes aquest estiu. El jugador estava convençut que amb el pas al costat de Xavi se li obria a ell un nou univers de possibilitats de cara a la temporada que ve amb un nou entrenador, però el gir de guió amb Xavi ha fet que el jugador es replantegi les coses. André Cury, el seu agent, ja va advertir dilluns que no es plantejaven una cessió com a opció vàlida. Si ha de sortir, ells prefereixen una sortida en forma de traspàs. Segons una informació del diari AS, hi ha diversos clubs que ja hi haurien mostrat interès com el Tottenham, el Nàpols, el Manchester United i el Chelsea. Una venda faria que el Barça s’estalviés els 31 milions en variables pactats al seu dia perquè lògicament no els compliria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció