Barça

La FIFA rebutja les acusacions del Santos

El fitxatge de Neymar, en ordre. El màxim organisme futbolístic mundial considera que el traspàs del jugador brasiler pel Barça fet el 2013 entra dins el marc de la legalitat

La FIFA ha donat la raó al Barça i ha rebutjat les reclamacions del Santos en la denúncia presentada el 2015 contra Neymar, el seu pare, l’empresa Neymar Sport & Marketing i el mateix FC Barcelona. El Santos al·legava que existien irregularitats en el traspàs del futbolista l’estiu del 2013 i assegurava que els responsables d’aquella contractació haurien violat l’article 17 del reglament de la FIFA referent a la transferència de futbolistes, però el màxim organisme del futbol mundial ha desestimat la demanda del club brasiler. La FIFA considera que el fitxatge de Neymar s’emmarca dins la legalitat i ara el Santos tindrà deu dies per sol·licitar els motius pels quals s’ha arribat a aquesta sentència i posteriorment podrà exercir el seu dret a apel·lació. De fet, el club brasiler ja ha anunciat que recorrerà la sentència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)